Ο Ιστοχώρος του φοιτητικού σώματος της «Χριστιανικής Ελπίδας» βασίζεται στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα Joomla.Χρησιμοποιήθηκαν επίσης Exten­sions ανοιχτού κώδικα.

Ο Ιστοχώρος φιλοξενείται απο την κεντρική σελίδα της «Απολύτρωσης». Μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε το υλικό της παρούσας ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας την ως πηγή. Για το υλικό το οποίο φιλοξενείται στην ιστοσελίδα και ανήκει στην πνευματική της ιδιοκτησία, χρησιμοποιούνται οι απαραίτητες παραπομπές. Για την χρήση υλικού που δεν ανήκει στην πνευματική ιδιοκτησία της Ιστοσελίδας, απευθυνθείτε στους αρχικούς κατόχους.

Το περιεχόμενο του Φοιτητικού αυτού Ιστοχώρου, εμπλουτίζεται διαρκώς από το φοιτητικό σώμα, τόσο με γενικού ενδιαφέροντος θέματα, όσο και με πιο ειδική θεματολογία, ενώ πολλές δημοσιεύσεις αφορούν την δράση του Φοιτητικού Σώματος της Χριστιανικής Ελπίδας.

Ανάπτυξη, Σχεδίαση & Διαχείρηση της Ιστοσελίδας: Φοιτητικό Σώμα «Χριστιανικής Ελπίδας»

Ανανέωση & Συντονισμός: Φοιτητικό Σώμα «Χριστιανικής Ελπίδας»

Copy­right © 2014 Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved