Καλό ταξίδι
Με ένα ταξίδι μοιάζει όλη η ζωή μας! Πολλοί οι σταθμοί αυτού του ταξιδιού και οι εναλλαγές στην πορεία του αρκετές.

Κάθε χρονιά, μία στάση, μία αλλαγή, ένας σταθμός… Ο χρόνος κυλά, και με τέτοια ταχύτητα που ίσως να μην καταλάβαμε πότε πέρασε ο καιρός από τότε που φτάσαμε στον προηγούμενο σταθμό. Και να! Φτάσαμε στον επόμενο σταθμό του ταξιδιού μας, το 2016!

Κυλούν και φεύγουν οι ώρες, οι στιγμές, οι μέρες κι οι μήνες… Κι αυτή είναι η δουλειά του χρόνου, να φεύγει… Κι η δική μας δουλειά; Να μην τον αφήνουμε να περνά αναξιοποίητος! Είπαν πως ο χρόνος είναι «χρήμα». Μ’ αυτόν μπορούμε να «αγοράσουμε» όλα τα όμορφα όνειρα που κάνουμε για αυτό μας το ταξίδι.

Φέτος η αλλαγή του χρόνου ίσως να μας βρίσκει έντονα προβληματισμένους, με την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά και.. θλιβερή. Μην πιστέψουμε όμως τον ψίθυρο πως δεν μπορεί τίποτε να αλλάξει! Υπάρχει κάτι που μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Κι αυτό είμαστε ΕΜΕΙΣ!!!

Η κάθε μας μέρα, η κάθε μας ώρα είναι ένα ακατέργαστο υλικό που πλάθεται από τα δικά μας χέρια και τις προσωπικές μας επιλογές. Μόνοι μας δημιουργούμε το μέλλον μας, με τη σωστή ή λανθασμένη διαχείριση του χρόνου μας. Όλοι μας αγαπούμε τη ζωή, και αφού την αγαπούμε ας αξιολογήσουμε και αξιοποιήσουμε τον χρόνο που μας δίνεται!

Είναι δώρο του Θεού ο χρόνος! Αυτός ορίζει «ημέρας και καιρούς» για τον καθένα μας, και μόνο μαζί με τον Θεό η πορεία μας μέσα στον χρόνο παίρνει νόημα! Η συνεργασία-​συνοδοιπορία μαζί Του κάνει το ταξίδι μας όχι μόνο ασφαλές χωρίς πισωγυρίσματα και αναβολές, αλλά και γοητευτικό!

Χωρίς παράπονο για ό,τι χάσαμε μέχρι στιγμής, αλλά με αισιοδοξία για ό,τι μας δίνεται από εδώ και πέρα, με εργατικότητα, αποφασιστικότητα, θάρρος και πίστη στον Θεό, το πανί της ελπίδας μας θα μένει πάντα ανοιχτό, και η ρότα της βάρκας μας θα είναι πάντα ίσια και μπροστά.

Το ταξίδι μας μπορεί να είναι μεγάλο ή μικρό… Δεν ξέρουμε πόσους σταθμούς θα έχει. Ο μόνος μας στόχος ας είναι, για τελευταίο του σταθμό, να έχει την αιωνιότητα! Ας ζούμε κάθε μέρα με ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία σαν να ’ναι πρωτοχρονιά! Για… να προλάβουμε το σήμερα… Είναι ο μόνος καιρός, η στερνή μας ευκαιρία!

Καλό ταξίδι μέχρι τον επόμενο σταθμό!

Καλή χρονιά!

Δορκάς

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved