waklert buy australia AgiaEirini02Στις χαραυγές του Μάη, μαζί με τα ολάνθιστα λούλουδα που ευωδιάζουν απ’ άκρη σ’ άκρη στους καταπράσινους κάμπους, ξεχωρίζει και της εκκλησίας μας ένας μοσχοβολιστός ανθός.

hydrochlorothiazide 12.5 mg price in india

sinequan uk Μέσα στη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα της Αναστάσεως, ξεπροβάλλει η μορφή της αγίας Ειρήνης της Μεγαλομάρτυρος η οποία με την ηρωική της ζωή υψώνεται νικητήριο λάβαρο της λαμπροφόρου παρουσίας του Ιησού Χριστού.

betoptic price usa

singulair price Η μικρή Πηνελόπη διακρινόταν για τα χαρίσματά της γι αυτό και ο πατέρας της Λικίνιος, που διοικούσε την πόλη Μαγεδών κάπου στα πέρατα της Περσίας, οικοδόμησε για την ασφάλειά της έναν πολυτελή μα απροσπέλαστο πύργο αποκλείοντας έτσι οποιαδήποτε επιρροή από τον έξω κόσμο. Η χάρις του Θεού όμως βρίσκει πανταχόθεν διόδους για να προσελκύσει τις αγνές ψυχές κοντά Του. Στην περίπτωση της αγίας Ειρήνης, όργανό του έγινε ο γέροντας παιδαγωγός Απελλιανός, που ήταν υπεύθυνος για τη διαπαιδαγώγηση της κόρης, και μια νέα κοπέλα που διακονούσε στον πύργο.

sporanox generic price

celadrin cream where to buy Σε λίγο καιρό με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, η Πηνελόπη βαπτίστηκε κρυφά και πήρε το όνομα Ειρήνη. Ζήτησε όμως να συντριβούν όλα τα είδωλα που βρίσκονταν μέσα στον πύργο. Έτσι δεν άργησε να γίνει αντιληπτή η μεταστροφή της από τον πατέρα της ο οποίος βλέποντας την ακλόνητη πίστη της κόρης του, έξαλλος διέταξε να την ποδοπατήσει άγριο άλογο. Με θαυμαστό ωστόσο τρόπο το ζώο στράφηκε εναντίον του Λικίνιου και τον σκότωσε. Αλλά η δυνατή προσευχή της αγίας συνετέλεσε ώστε να επανέλθει στη ζωή ο πατέρας της δίνοντάς του την ευκαιρία να μετανοήσει και να βαπτιστεί κι αυτός Χριστιανός, μαζί με άλλους τρεις χιλιάδες ανθρώπους!

styplon tablet price

azulfidine costa rica Τα μαρτύρια της Ειρήνης όμως μόλις είχαν αρχίσει. Στα χέρια των Περσών ηγεμόνων Σεδεκία και Σαβώριου, δοκιμάστηκε σκληρά με εξοντωτικά βασανιστήρια αλλά η αγία τα υπέμεινε όλα με υπέρλογη γενναιότητα ενώ άγγελος Κυρίου την προστάτευε από το κάθε κακό. Εν συνεχεία προσήλκυσε πλήθος ψυχών στην πίστη του Χριστού. Σε μία μετάβασή της στην Καλλίπολη του Ελλησπόντου όπου βασίλευε ο Νουμεριανός, συνελήφθη και με παρρησία ομολόγησε την πίστη της στον ένα Θεό. Την τοποθέτησαν τότε διαδοχικά μέσα σε τρία χάλκινα πυρακτωμένα βόδια από τα οποία όμως η Ειρήνη βγήκε ανέγγιχτη. Θαυματουργικά επέζησε από τα φοβερά μαρτύρια και μαζί με τον δάσκαλό της Απελλιανό κατέφυγε στην Έφεσο όπου και διέμεινε ως το τέλος της ζωής της ( 315 μ.Χ.) αναπτύσσοντας μεγάλη ιεραποστολική δράση και επιτελώντας πολλά θαυμαστά σημεία.

duralast brake pads price

ciplox oz price Η μνήμη της τιμάται στις 5 Μαΐου και η μικρή μνεία που κατατέθηκε εδώ, ας είναι μια αφορμή δοξολογίας προς τον πανάγαθο Θεό για όλα τα θαυμαστά της πίστεώς μας που τόσο πλούσια μας τα χαρίζει, βιωμένα από τους αγίους Του. Η δική τους ζωή διαλαλεί περίτρανα την αδιάσειστη παρουσία του αναστημένου Ιησού Χριστού μέσα στην ιστορία. Με τις πρεσβείες της αγίας μεγαλομάρτυρος Ειρήνης ας κρατούμε τη φλόγα της πίστης αναμμένη για να τη μεταδώσουμε και στις επόμενες γενιές! Αμήν.

himcolin gel price in dubai

rogaine buy online Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

ginseng wine price
come

diflucan over the counter uk Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

reglan uk

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

glyciphage 500 price

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

rocaltrol cost without insurance Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved

ponstel price