Ταξίδι στο Φως

168 taxidi sto fosτης Μαργαρίτας Σακελλάρη

Εκδόσεις: Εν πλω

Πολλές φορές νιώθουμε πως αδυνατούμε να βρούμε τις λέξεις, τις φράσεις για να περιγράψουμε γεγονότα που έχουμε ζήσει, συναισθήματα που έχουμε βιώσει. Υπάρχουν όμως βιώματα που αξίζει να ειπωθούν. Στό «Ταξίδι στό Φως» η συγγραφέας ανοίγει την πόρτα της καρδιάς της, ξετυλίγει μπροστά μας ένα γεγονός που συγκλόνισε την οικογένειά της και καταθέτει τα προσωπικά της βιώματα.

Ο γιός της, ένα νέο παιδί, με όνειρα και στόχους. Μόλις πέτυχε την εισαγωγή του στην πανεπιστημιακή σχολή που επιθυμούσε, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Σε όλο το βιβλίο ο αναγνώστης συμπορεύεται με τον Βασίλη σ’ αυτή την μαρτυρική πορεία του. Ο νεαρός μέσα από τον πόνο ωριμάζει, αλλάζει και αρχίζει να ψηλαφά την πραγματικότητα του ουρανού, δίνοντας στους γύρω του μια ζωντανή μαρτυρία πίστης κι ελπίδας. Η ασθένειά του γίνεται ένα ταξίδι στο φως, που ελέγχει όλους εμάς που παραπονιόμαστε, δυσκολευόμαστε στα μικρά και ξεχνούμε τα μεγάλα.

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved