οχιμεταξυ μας

Τίτλος Βιβλίου: «Όχι ιερεύς μεταξύ μας!…»
Συγγραφέας: Pierre L’ ermite
Μετάφραση: Πρεσβυτέρα Στέλλα Κ. Πλευράκη
Δωδέκατη έκδοση
Θεσσαλονίκη 2012

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί μία υπέροχη νουβέλα, η οποία αφορμάται από γεγονότα της καθημερινής ζωής. Σ’ αυτήν ο συγγραφέας, αφηγούμενος την περίπτωση μιας νέας κοπέλας, περνάει μηνύματα και θέτει προβληματισμούς που αφορούν στη μεγάλη απόφαση που καλείται να πάρει ο καθένας σχετικά με την επιλογή κατάλληλου συζύγου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εικοσάχρονο κορίτσι, το οποίο διακονώντας στα διάφορα έργα της ενορίας του, ζώντας μυστηριακή ζωή και συμβουλευόμενη τον πνευματικό της πατέρα, βιώνει αληθινά την παρουσία του Χριστού στη ζωή της και νιώθει ευτυχισμένη. Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστεί στη ζωή της ένας νέος, ο οποίος δεν δείχνει από την αρχή το αληθινό του πρόσωπο. Η κοπέλα, πιστεύοντας ότι πρόκειται για μια καλλιεργήσιμη ψυχή, τον παντρεύεται και η πορεία των πραγμάτων από τότε και στο εξής αλλάζει, καθώς λαμβάνουν χώρα ανατρεπτικά γεγονότα…

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved