ΒιβλιοπαρουσιασηΣε κάθε εποχή και για κάθε άνθρωπο το …«ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και ό,τι σχετίζεται μ» αυτό είναι κάτι που εξάπτει τη φαντασία και ελκύει το ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και με το θέμα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ αφού κλείνει κι αυτό μέσα του το μυστήριο του αναμενόμενου αγνώστου και έχει σχέση και με το τέλος της ιστορίας.

Ίσως γι» αυτό και το βιβλίο με τον τίτλο «Ο Αντίχριστος και το 666» μου κίνησε αρχικά την περιέργεια. Τελικά θέλησα να το ολοκληρώσω, αφού το θεώρησα απαραίτητο για την ενημέρωσή μου αλλά και τον πνευματικό καταρτισμό μου.

Πολύ μικρό σε έκταση, ξεκάθαρο σε νοήματα στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή. Αναλύει τις τέσσερις μαρτυρίες της για τον Αντίχριστο και τις ερμηνεύει με βάση τους Πατέρες. Στη συνέχεια αναφέρεται και με παραδείγματα στην σχέση που έχει ή που θα πρέπει να έχει το «πολυσυζητημένο 666» με την καθημερινή μας ζωή. Στο τέλος, συμπεριλαμβάνεται άρθρο του συγγραφέα σχετικό με την κάρτα του πολίτη («προβληματισμοί για την κάρτα του πολίτη»), θέμα φλέγον την περίοδο έκδοσης του βιβλίου.

Το βιβλίο είναι έργο του καθηγητή Στ. Ν. Σάκκου και αποτελεί μέρος της σειράς «Λόγοι οικοδομής» των εκδόσεων «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΠΙΣ» . Διατίθεται στα χριστιανικά βιβλιοπωλεία, σίγουρα όμως θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο «ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ». Μπακατσέλου 5, Θεσσαλονίκη.

Α.Χ.

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved