A040B52DBA6D780A8294D27E7CF353FB8671481D155B854E7Epimgpsh fullsize distrΓια τον 46χρονο φωτογράφο Alan McFadyen η φωτογραφία που ελήφθη στη Σκωτία είναι η λήψη της ζωής του καθώς για να την τραβήξει έπρεπε να περιμένει έξι ολόκληρα χρόνια!

Η φωτογραφία δείχνει το πουλί Αλκυόνη σε μια άψογη βουτιά την στιγμή που μπαίνει μέσα στη λίμνη.

Όλα ξεκίνησαν πριν 40 περίπου χρόνια όταν ο παππούς του Alan τον είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο για να του γνωρίσει το συγκεκριμένο είδος πουλιού κατά την περίοδο της ωοτοκίας.

Όταν ο Alan ασχολήθηκε με τη φωτογραφία είχε πάντα σαν όνειρο να πάει στο σημείο που του έμαθε ο παππούς του και να βγάλει το συγκεκριμένο πουλί μια τέλεια φωτογραφία.

Τα τελευταία έξι χρόνια επισκεπτόταν συνέχεια την περιοχή και έβγαλε χιλιάδες φωτογραφίες, πάνω από 720.000 μέχρι να τραβήξει την συγκεκριμένη που δείχνει το ράμφος του πουλιού να ακουμπάει το νερό της λίμνης σε μια τέλεια αρμονία.

Ο Alan πέρασε πάνω από 4.200 ώρες στη λίμνη παρατηρώντας τα πουλιά και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Μέσα στα έξι χρόνια επισκεπτόταν τη λίμνη τουλάχιστον 100 φορές το χρόνο και δεν έχανε την ελπίδα του ότι θα καταφέρει να κάνει την τέλεια λήψη.

ΠΗΓΗ

Ελπίδα ΧαράΖει: Άλλοι θα τον χαρακτήριζαν τρελό, άλλοι καλλιτέχνη… Εντύπωση όμως προκαλεί η υπομονή και επιμονή του για το τέλειο αποτέλεσμα. Έξι ολόκληρα χρόνια, περισσότερες από 4.200 ώρες με μόνη την ελπίδα της επιτυχίας. Ένα μάθημα για όλους εμάς που τόσο εύκολα παραδίδουμε τα όπλα…

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved