calcium carbonate commodity price Δευτέρα 20.07.2015 έως Τετάρτη 29.07.2015

provigil canada Αγαπημένο μου Φοιτητικό ημερολόγιο,
Μια μικρή κατασκηνωτική ΓΕΥΣΗ από τη ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ!

kamagra cheap uk IMG 8040ΓΕΥΣΑΣΘΕ ΚΑΙ ΙΔΕΤΕ το όνομα της Κατασκήνωσης φέτος και μας προκάλεσε να γευτούμε, να ζήσουμε,να βιώσουμε μέσα στη συντροφιά των αδελφών, μέσα στην απλή και αγνή χαρά του τραγουδιού και του παιχνιδιού, και προπάντων στη μελέτη του λόγου του Θεού και στη συμμετοχή στο μυστήριο ότι ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!

best viagra brand in canada

foracort inhaler 400 price

roghan badam shirin 25ml price

lescol xl price

augmentin price

diamox tablet price in india

nizoral cream uk boots –Πέμπτη 23.07.2015DSCF5896

chloroquine where to buy Στο κεντρικό αμφιθέατρο της κατασκήνωσής μας παρακολουθήσαμε τη γιορτή της ομάδας Εντελβάις, οι οποίες μας παρουσίασαν σύντομα την ομαδική και ατομική τους πορεία μέχρι τώρα. Στη συνέχεια, η ομάδα Σεβαστιανή του τμήματος του Β’ Επιστημόνων τους έδωσε το όνομα της Αγίας Αργυρής. Η Αγία Αργυρή, η οποία ἐζησε 17 μαρτυρικά χρόνια μέσα στη φυλακή για την αγάπη του Χριστού, αποτέλεσε πρότυπο, ώστε να βαδίσουμε και εμείς πορεία πίστεως και αντίστασης.

doryx price with insurance

hytrin uk –Παρασκευή 24.07.2015 προς Σάββατο 25.07.2015
DSCF6051Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ευλογία και η φετινή αγρυπνία στην κατασκήνωσή μας. Μετά από το μάθημα για την Αγία Ολυμπιάδα ανεβαίνουμε στον Αι– Γιώργη με την αίσθηση ότι στο ποτήρι της ζωής θα συναντηθούμε η θριαμβεύουσα με τη στρατευομένη Εκκλησία.

diabecon ds price

albenza price

nizoral shampoo uk

tacroz forte 0.1 ointment price

imiquad cream price

nootropil buy uk

tugain 5 solution price in hyderabad –Κυριακή 26.07.2015 απόγευμα

DSCF6089

Η αναστάσιμη χαρά της Κυριακής σφραγίστηκε με την γιορταστική εκδήλωση της φοιτητικής κατασκηνωτικής περιόδου. Την γιορτή άνοιξε η χορωδία των φοιτητριών ψάλλοντας το εφύμνιο με το όνομα της φετινής κατασκηνωτικής περιόδου. Έπειτα, η αρχηγός καλωσόρισε όλους όσοι ήρθαν από τα Πορόια, τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές να παρακολουθήσουν τη γιορτή. Τόνισε ιδιαίτερα πως η κατασκήνωση παρά την κρίση των καιρών μας φιλοξένησε και φέτος 2000 ψυχές, γυναίκες και παιδιά, που με τη χάρη του Θεού πήραν μια πρόγευση Oυρανού. Τα αγωνιστικά, μαρτυρικά τραγούδια της χορωδίας σκόρπισαν ελπίδα και προετοίμασαν το κοινό για τη θετρική

DSCF6177παράσταση «η Αγία Ελένη της Σινώπης» που ακολούθησε. Όπως παρατήρησε και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου κος Αθ. Παπαρνάκης, που έκλεισε τη γιορτή, η παράσταση έδωσε πολλά μηνύματα στους δίσεκτους καιρούς που ζούμε. Το μαρτυρικό φρόνημα της Αγίας, η αντίστασή της στον πονηρό και στα δελεάσματα του πασά, η δυνατή προσευχή της, διασφάλισαν την αγνότητά της και της χάρισαν το αμάραντο στεφάνι της δόξης. Η μορφή της μας καλεί να τη μιμηθούμε!

Τρίτη 28.07.2015 απόγευμα
σταυροειδη παραταξηΑπόγευμα στην κατασκήνωση, η ώρα της υποστολής της σημαίας. Αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά. Πριν γίνει η υποστολή όλες οι κατασκηνώτριες σχηματίσαμε με κατάλληλη παράταξη το σημείο του σταυρού στο γήπεδο. Στη συνέχεια , όλες σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον εθνικό ύμνο, ενώ η πελώρια σημαία κατέβαινε κυματίζοντας στο γαλανό ουρανό. Έπειτα, η υπαρχηγός μας διάβασε μία αληθινή ιστορία ενός Έλληνα βιολιστή αιχμάλωτου, ο οποίος στην περίοδο της κατοχής δεν σταμάτησε στη φυλακή να ψέλνει τον εθνικό ύμνο μέχρι που η εχθρική σφαίρα τον βρήκε στο μέρος της καρδιάς. Επικρατούσε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας. Η υπεύθυνη ομάδα αφού κατέβασε τη σημαία έκανε μία μικρή παρέλαση κρατώντας ανοιχτή τη σημαία ανάμεσα στο σχηματισμένο σταυρό. Τέλος, τη δίπλωσαν με ευλάβεια και μία κατασκηνώτρια την παρέδωσε στην αρχηγό της κατασκήνωσης, η οποία την ασπάστηκε και την τοποθέτησε στη θέση της.

σταυροειδη παραταξη2
«Τη λευτεριά αν λαχταράς σε ξένους μην δωρίζεις.
Μόνος σου παρ’ την αν μπορείς ‚αλλιώς δεν την αξίζεις!»

–Τρίτη 28.07.2015 βράδυ

Βραδινή πορεία…

Τελευταίο βράδυ στην κατασκήνωση και οι εκπλήξεις συνεχίζονται… Ετοιμαζόμαστε λοιπόν και φεύγουμε για βραδινή πορεία! Όχι όμως μια απλή πορεία… πορεία με απόδειπνο! Ξεχωριστή ευλογία! Ιδιαίτερη εμπειρία! Κοινή πορεία με τα αδέλφια και επικοινωνία με τον Θεό Πατέρα μέσα στην όμορφη φύση και την ηρεμία της νύχτας!
Και οι εκπλήξεις όντως συνεχίζονται…
Τελειώνουμε το απόδειπνο και μαθαίνουμε πως πίσω στην κατασκήνωση, μας περιμένει ο τοπικός επίσκοπος Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος. Αμέσως τραγούδι ζωηρό και γρήγορο βήμα στον δρόμο της επιστροφής. Όταν φτάσαμε δεχτήκαμε την ευλογία και την εγκάρδια επικοινωνία του ποιμενάρχη της περιοχής…
Πρωτότυπη τελευταία βραδιά και … αξέχαστη! Σφραγίδα σε όλη την ευλογημένη Φοιτητική Κατασκήνωση!

Με ευγνωμοσύνη για το δώρο της Κατασκήνωσης,

Φοιτήτρια

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved