is calcium carbonate vegan uk Στη φετινή κατασκηνωτική περίοδο το ζήσαμε δυνατότερα πως

lumigan allergan buy online και με ήλιο και με βροχή

hydrochlorothiazide retail price φτάνει να μαστε μαζί

hydrochlorothiazide 40 mg price στης κατασκήνωσης τη γλυκεία καταφυγή!

careprost buy Παρ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τις μπόρες και τις καταιγίδες των πρώτων ημερών κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή!

forxiga where to buy

erythromycin uk

buy glucovance online uk Τετάρτη 300714

where to buy kamagra oral jelly in india 1Η μεγαλύτερη ομάδα του φοιτητικού σώματος, η Αγριππίνα, ετοίμασε στο Π και Φ μια διασκεδαστική αλλά και γεμάτη νόημα γιορτή αφιερωμένη στην ομάδα υποψηφίων που συμμετείχε για πρώτη φορά στην φοιτητική Κατασκήνωση και σέ όσες πήραν φέτος το πτυχίο τους. Χαριτωμένα και πρωτότυπα διασκέδασε η γιορ­τή την ανησυχία που έχει κάθε Πρωτοετής Φοιτήτρια που μπαίνει σε και­νούρ­γιο περιβάλλον και βαδίζει στους άγνωστους χώρους της πανεπιστημιακής χοάνης. Οι πλούσιες Πνευματικές Φοιτητικές ευκαιρίες που μπορεί να απολαμβάνει ως φοιτήτρια πια, καθώς της τις παρουσίαζε με ενθουσιασμό η … παλιά, τεταρτοετής φοιτήτρια, άνοιξαν μπροστά της καινούργιους κόσμους. Αποφασισμένη να τις αξιοποιήσει για να μένει αναμένη η Φλόγα του Παρακλήτου στην ψυχή της ξεκίνησε με χαρά τη … φοιητική ζωή. Όσο για τις νέες πτυχιούχες η γιορτή έδινε και σ΄ αυτές το μήνυμα: το πτυχίο της ειδικότητάς τους να το χρησιμοποιήσουν προς δόξαν Θεού αλλά για να αποκτήσουν και το πτυχίο του Ουρανού να μαθητεύουν αδιά­λει­πτα στο σχολείο του Χριστού, αγωνιζόμενες με θάρρος και πίστη να κάνουν το θέλημα του Θεού.

lumigan cost Πέμπτη 310714

waklert price 2Με χαρά και…προσμονή απολαύσαμε την ιδιαίτερη γιορτή της ομάδας Ακτινοβόλες που με πολύ πρωτότυπο τρόπο μας έκαναν κοινωνούς της μέχρι τώρα ομαδικής τους ζωής. Διαλέγοντας ως πρότυπο και συνοδοιπόρο τους την αγία Ταβιθά που ήταν παράδειγμα ελεημοσύνης και δυνατής προσευχής μας θύμισαν πως οι άγιοι είναι οι καλύτεροι δείκτες στην πορεία μας για τον Ουρανό. Η παρουσία της ομάδας Μακρίνα από τον τομέα Επιστημόνων αποτέλεσε επίσης για μας πηγή έμπνευσης για πιο σταθερό αγώνα με τον Κύριο και τα αδέλφια μας.

lox 2 jelly online buy Σάββατο 020814

levothroid buy online 3Αύγουστος! Ο μήνας της Παναγιάς και στην κατασκήνωση ξεκινήσαμε να ψάλλουμε την Παράκληση προς τιμήν της. Κάθε απόγευμα με λαχτάρα περιμέναμε την ξεχωριστή ώρα να μιλήσουμε με την Μητέρα του Κυρίου και μάνα όλων μας για να της εκφράσουμε την ευχαριστία και τις αγωνίες μας. Στην ανανέωση της σχέσης μας με την Πλατυτέρα συνέβαλαν και τα σχετικά κείμενα, οι ύμνοι και τα τραγούδια που παρουσίασε η ομάδα Τατιανή.

procardia price

citalopram cost with insurance Κυριακή 030814

adapalene gel price in sri lanka DSC03177Η μεγαλύτερη ευλογία στην κατασκήνωση είναι το αδελφικό αντάμωμα στο κοινό πο­τήρι της ζωής. Ήδη από το προηγούμενο βράδυ η ομάδα Φηλικιτάτη σύντομα και πε­ριεκτικά μας βόηθησε να προετοιμαστούμε για τη θεία Λειτουργία. Τα ψαλμικά, τα μελωδικά τραγούδια και τα κείμενα που παρουσίασαν τόνιζαν την αξία της Κυ­ρι­α­κής και την αναγκαιότητα του Μυστηρίου για την σωτηρία μας. Την επομένη σι­ω­πηλά και με τη σκέψη της θείας Μετάληψης κατευθυνθήκαμε στο ναό του Άι-​Γιώρ­γη που από ψηλά φρουρεί την κατασκήνωση μας. Από το ναό φύγαμε νιώ­θον­τας ξέχειλη την ευγνωμοσύνη για την Εκκλησίας μας που με τη λατρεία και τα Μυστήριά της δυναμώνει τη θέληση μας για αγώνα και για ψηλότερα πετάγματα.

moduretic usa

zyprexa usa Δευτέρα 040814

sildalis uk

price of deltasone DSC03506Στην κατασκήνωσή μας δεν έλειψε ούτε η ψυχαγωγία, ούτε το παιχνίδι. Πρωτότυποι αγώνες και «δροσιστικά» παιχνίδια, ετοιμασμένα με κέφι και μεράκι από την ομάδα Εντελβάις ήταν μια ευκαιρία εκτόνωσης. Ακόμα κι αν δεν κέρδιζες σ» αυτούς τους αγώνες χαιρόσουν και απολάμβανες μόνο με τη συμμετοχή αλλά και με τη χαρά του νικητή!

Τρ’ιτη 050814

IMG 3851

Τελευταίο βράδυ στην κατασκήνωση! Ο Παράκλητος μας χάρισε δυνατότερη την παρουσία του με την αγρυπνία για τη γιορτή της Μεταμόρφωσης. Όταν τελείωσε η θεία Λειτουργία, κατεβήκαμε τραγουδώντας μέχρι την τραπεζαρία όπου απο­λαύ­σα­με το πεντανόστιμο φαγητό της κουζίνας και ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα μας με χορό, τραγούδι, παρουσίαση φωτογραφιών και ομαδικές συναντήσεις.

Είναι φτωχά τα λόγια για να εκφράσουν τη χαρά, την ξενοιασιά, τον πλατυσμό, το ανέβασμα, που ζήσαμε στην κατασκήνωση μέσα στην πανταχού παρουσία του Παρακλήτου. Μας πλούτισε με τα δώρα Του και πλάτυνε τις καρδιές μας. Ευχή και προσευχή από την κάθε μια, για τον εαυτό της και για όλες τις συγκατασκηνώτριες: Το φως της κατασκήνωσης να μένει αναμμένο και να μας οδηγεί όλο το χρόνο μέχρι να ξανα­βρε­θούμε εδώ!

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved