Αγαπημένο μου φοιτητικό ημερολόγιο,14Ιαν16

Πώς και πώς περιμέναμε τη σημερινή συνάντηση του φοιτητικού μετά τις διακοπές για να δούμε τα αγαπημένα πρόσωπα των αδελφών και να πάρουμε εφόδια για την εξεταστική που ξεκινά!

χρονοςΠρώτη συνάντηση για το 2016 και το εορταστικό πρόγραμμα με τα κείμενα, τα τραγούδια, τις ευχές, μας πρόσφερε πλούσια μηνύματα και ένα υπέροχο σύνθημα: «Ξεκινάμε και σταματάμε μόνο στην κορφή».
Θέμα της αποψινής μας συζήτησης ο χρόνος που είναι ένα προσωπικό αγαθό το οποίο δεν δανείζεται ούτε αποταμιεύεται. Μπορεί ωστόσο να μας φέρει τεράστια κέρδη, αν τον αξιοποιήσουμε σωστά, όπως παραγγέλλει ο απ. Παύλος «εξαγοραζόμενοι τον καιρόν». Δεν είναι εύκολο, γιατί η αναβολή, η βιασύνη, η ακαταστασία, η αμέλεια, η τεμπελιά θα θελήσουν να μας κλέψουν αυτό το δώρο του Θεού και μπορεί να χάσουμε και την αιωνιότητα ακόμη. Γι αυτό χρειάζεται ετοιμότητα κάθε στιγμή και επιμονή στους στόχους. Να αξιοποιούμε το χρόνο μας για την καλλιέργειά μας, για να κατακτήσουμε τη γνώση και την αρετή και κατ επέκταση την αιωνιότητα. Σήμερα! Τώρα! Γιατί αυτό έχουμε στα χέρια μας. Αν χάσουμε το «σήμερα» κλαίγοντας το «χθες», θα χάσουμε το «αύριο» κλαίγοντας το «σήμερα».

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!

Φοιτήτρια

Υ.Γ. Δυστυχώς λόγω εξετάσεων το Φοιτητικό θα σταματήσει προσωρινά τις συναντήσεις του!!!

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Απρίλιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved