18 12

Αγαπημένο μου φοιτητικό ημερολόγιο,

Μια ακόμη αφορμή για να προετοιμαστούμε για τα Χριστούγεννα ήταν η γιορτινή μας συνάντηση στο φοιτητικό,την Πέμπτη 181214. Πλήθος φοιτητών και φοιτητριών στην αίθουσα της Απολύτρωσης απολαύσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία της «Χριστιανικής Ελπίδας» και στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε από τις φοιτήτριες του Οικοτροφείου τη θεατρική παράσταση «Ένας βουβός άγγελος».


 του ΧριστούΤο σενάριο εμπνευσμένο από τη σύγχρονη πραγματικότητα έδινε πλούσια μηνύματα, όπως τόνισε και ο καθηγητής της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ κ. Αθ. Παπαρνάκης, ο οποίος μας μίλησε στο τέλος.
Στις μέρες μας, έχουμε χάσει τον δρόμο που οδηγεί στη Βηθλεέμ. Οι γονείς επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην εργασία τους και στην οικονομική εξασφάλιση των παιδιών τους παραμελώντας την πνευματική και συναισθηματική στήριξη που οφείλουν να τους παρέχουν. Οι νέοι νιώθοντας πιεστική την έλλειψη της αληθινής αγάπης και του ενδιαφέροντος ακολουθούν τους δρόμους του διαδικτύου και γίνονται εύκολα θύματα στους ποικίλους κινδύνους του κυβερνοχώρου. Ο Θεός όμως που θέλει όλοι να σωθούμε στέλνει τον άγγελό του στον καθένα για να μας δείξει τον δρόμο που ακολούθησαν οι βοσκοί και οι Μάγοι πριν 2014 χρόνια για να φτάσουν στον Νεογέννητο Βασιλιά.
Αυτό το στρατί της συνάντησης με τον Χριστό μας καλεί η Εκκλησία να ακολουθήσουμε και φέτος για να γιορτάσουμε αληθινά Χριστούγεννα μέσα μας και γύρω μας!

Φοιτήτρια

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Απρίλιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved