ημερ φοιτητικού1

Επιτέλους έναρξη φοιτητικού! Η αίθουσα του εντευκτηρίου μας κατάμεστη! Κάποιες δεν είχαμε θέσεις!!! Ευλογία να ανταμώνουμε τόσες φοιτήτριες στο όνομα του Θεού και να χαιρόμαστε μαζί τη φοιτητική μας ζωή!

Πρώτη συνάντηση στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά και ήταν κυρίως αφιερωμένη σ» όσες γνώριζαν για πρώτη φορά αυτή τη συντροφιά, πρωτοετείς και όχι μόνο. Τραγούδια, παρουσιάσεις, δρώμενα σατυρικά μας παρουσίασαν τη φοιτητική ζωή και πώς ομορφαίνει αληθινά μέσα στην οικογένεια του φοιτητικού. Άλλωστε όπως ακούσαμε στο επισφράγισμα της γιορτής αυτές οι συναντήσεις έχουν τόσο διδακτικό όσο και ψυχαγωγικό σκοπό. Να γνωρίσουμε τι πιστεύουμε αλλά και να ζήσουμε την ασφάλεια, τη χαρά και την ειρήνη που προσφέρει αυτή η πίστη μας.
Το ενθύμιο, ένα μικρό βιβλιαράκι για την Κυριακή ημέρα, και ο πλούσιος, εορταστικός «μπουφές» ολοκλήρωσαν το πανηγύρι, γιατί ένα πανηγύρι ήταν που μας ξεκούρασε από το φόρτο όλης της εβδομάδας.
Την επόμενη Πέμπτη 2710 η συνάντησή μας θα γίνει στην αίθουσα της ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗΣ για να παρακολουθήσουμε την επίκαιρη γιορτή για την 28η Οκτωβρίου.


Καλή μας αρχή και… καλή αντάμωση!

Φοιτήτρια

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Απρίλιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved