ημερ αγιασμόςΠΑΜΑΚ

Αγαπημένο μου φοιτητικό ημερολόγιο,
Ίσως είδες μια αφίσα, ένα φει-​βολάν, ένα e-​mail, ένα μήνυμα στον πίνακα του αμφιθεάτρου ή μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του πανεπιστήμιου. Το μήνυμα ήταν απλό και ίδιο παντού:
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 11:30 Αγιασμός στο ΠΑΜΑΚ , Αίθουσα Τελετών
Βγήκα από το μάθημα και έτρεξα να προλάβω. Μπαίνοντας στην αίθουσα Τελετών αντίκρυσα λιγοστά πρόσωπα. Καθυστερήσαμε λίγο, μήπως έρθουν κι άλλοι. Ελπίζαμε φέτος ότι θα ήμασταν περισσότεροι. Η κοσμητόρισσα του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, κ. Μάρω Βλαχοπούλου μας απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. Αφού τελέστηκε ο Αγιασμός, ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου, π. Μιχαήλ Σαντοριναίος, μας είπε δυο λόγια. Αυτό που έμεινε στον νου και στην καρδιά μου, είναι ότι ο άνθρωπος που είναι αληθινά του Θεού έχει την αγάπη και τη χάρη Του να τον ενισχύει σε κάθε προσπάθειά του.
Σηκωθήκαμε για να αγιαστούμε ο καθένας προσωπικά. Γύρισα το κεφάλι μου πίσω και μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε: αντίκρυσα περισσότερο κόσμο από την αρχή. Χαμογέλασα. Δόξα τω Θεώ…! Μετά το τέλος του Αγιασμού, ο ιερέας αγίασε τους χώρους του πανεπιστημίου και όσους φοιτητές βρίσκονταν εκεί.
Κύριε ελέησε μας και φώτισε μας την καινούργια χρονιά που ξεκινά!


Φοιτήτρια

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved