παπαγεωργιου26 12μολυβι

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, κι εμείς, πού αλλού; Όπως κάθε χρόνο σε κάποιο νοσοκομείο της πόλης μας για να ψάλουμε τα κάλαντα σε όσους βρίσκονται εκεί. Μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, άφησαν το γιορταστικό τραπέζι των σπιτιών τους για να μοιραστούν τη χαρά των Χριστουγέννων με τους πονεμένους αδελφούς μας, τους συνοδούς, τις αδελφές και τους γιατρούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Χωρισμένοι σε δύο γκρούπ, με κιθάρες, ακορντεόν, φλάουτο και τρίγωνα, μα πάνω από όλα την καλή διάθεση, περάσαμε από όλες τις κλινικές του νοσοκομείου αφήνοντας να ηχεί το ελπιδοφόρο και παρήγορο μήνυμα των Χριστουγέννων. Άνθρωποι χαμογελαστοί μέσα στον πόνο τους και βαθιά συγκινημένοι υποδέχονταν τα μικρά αγγελούδια που μετέφεραν με τον παιδιάτικό τους τρόπο τη χαρά της γεννήσεως του Χριστού.
Τα κάλαντα στα νοσοκομείο είναι μια νότα χαράς για όσους τέτοιες μέρες βρίσκονται εκεί αλλά και μια νότα ευγνωμοσύνης από όσους συμμετείχαμε σε αυτά, ως το ελάχιστο δώρο προς Εκείνον, που γεννήθηκε για χάρη μας, και για όλες τις ευεργεσίες του. Άλλωστε όπως ειπώθηκε και σε μια από τις τελευταίες φοιτητικές συναντήσεις μας, «από εκείνη την Άγια Νύχτα που ταπεινώθηκε ο Ύψιστος για να υψώσει εμάς, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτυχεί μόνος!».

Φοιτήτρια

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Ιούνιος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved