ημερ φοιτητικού10 11 16

Αυτή τη φορά, το θέμα της συνάντησης μας ήταν «Γιατί πιστεύω;». Ίσως κάποιοι να πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού από αδυναμία, άλλοι από φόβο, άλλοι από συναισθηματική παρόρμηση και άλλοι γιατί έτσι έμαθαν από παιδιά. Η δική μου πίστη από πού προέρχεται και πού στηρίζεται;

http://myprologs.com/?xey3=https-signals-binary-receive-etrade-register Περισσότερα…

http://www.elpinpcb.com.pl/?informacjeinwestycyjne=opcje-binarne-info Αγαπημένο μου φοιτητικό ημερολόγιο,ημερ φοιτητικού3 11 16

buy Priligy 100 mg in Antioch California Με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνωριμίας και τραγούδι ξεκίνησε η σημερινή μας συνάντηση. Το θέμα που μας απασχόλησε είχε τίτλο: «Είναι συντήρηση η χριστιανική πίστη;», μια συνηθισμένη κατηγορία των εχθρών της Εκκλησίας. Στην πολεμική που ασκείται σε βάρος του Χριστού και της Εκκλησίας, στόχος είναι οι παιδικές και νεανικές ψυχές. Γι» αυτό τονίσαμε πως είναι ανάγκη να προαγόμαστε στη γνώση των θεολογικών και πνευματικών πραγμάτων, αλλά και στην εμπειρία της χριστιανικής ζωής.

Περισσότερα…

opcje binarne demo bez rejestracji ημερ φοιτητικού1

miglior broker opzioni binarie italiani Επιτέλους έναρξη φοιτητικού! Η αίθουσα του εντευκτηρίου μας κατάμεστη! Κάποιες δεν είχαμε θέσεις!!! Ευλογία να ανταμώνουμε τόσες φοιτήτριες στο όνομα του Θεού και να χαιρόμαστε μαζί τη φοιτητική μας ζωή!

opzioni binarie ad un'ora Περισσότερα…

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Δεκέμβριος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved