Απαραίτητος εξοπλισμός:
3 ποτήρια μιας χρήσης
1 μπαλόνι για κάθε παίκτη

Έστω ότι τα δύο κίτρινα σχηματάκια είναι τα 2 ποτήρια γυρισμένα αναποδα στο πάτωμα με κάποια απόσταση μεταξύ τους. Ο κάθε παίκτης φουσκώνει το μπαλόνι του και το κρατάει χωρίς να το δέσει!

Emoji Emoji

Ορίζουμε μια απόσταση από τα δύο ποτήρια και τοποθετούμε ανάποδα στο πάτωμα και το τρίτο. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι το τρίτο ποτήρι να περάσει ανάμεσα από τα άλλα δύο χωρίς όμως να το ακουμπήσουμε…πώς θα γίνει αυτό; Θα χρησιμοποιήσουμε τον αέρα του μπαλονιού!!! Προσοχή! αν καθώς φυσάμε με το μπαλόνι μας το ποτήρι για να μετακινηθει, το ποτήρι πέσει, πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά απ την αφετηρία!!

Emoji Emoji
Emoji
Emoji Emoji


Emojiγια να είναι σχετικό με την ατμόσφαιρα του Οκτωβρίου…μπορούμε να τοποθετήσουμε στο ποτήρι που μετακινούμε ένα Ελληνικό σημαιάκι, το οποίο εύκολα φτιάχνεται με χαρτί και οδοντογλυφίδα, και στους δύο αμετακίνητους «πύργους» να βάλουμε ένα σημαιάκι ιταλικό και ένα γερμανικό. Θα εξηγήσουμε στα παιδιά ότι το ποτηράκι που φυσάνε με το μπαλόνι είναι οι Έλληνες στρατιώτες που πολεμάνε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς και προσπαθούν να νικήσουν το στρατό τους που έχει εισβάλει στην Ελλάδα! λοιπόν καλή επιτυχία και.… Α Ε Ρ Α ! ! !

Ο καθένας μας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι μεγάλος για τον αιώνιο Θεό.

come

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί! Να πλοηγηθούμε μαζί στην Ελπίδα που χαρά ζει. Και γιατί ζει χαρά και χαράζει τώρα και στο διαδίκτυο; Γιατί είναι ωραίο όταν πλοηγούμαστε να μοιραζόμαστε! Να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας για πρόσωπα που μας εμπνέουν, για γεγονότα που μας προβληματίζουν, για βιβλία που μίλησαν μέσα μας αλλά και για να ανταλλάζουμε ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, παρουσιάσεις και πολλά ακόμη θέματα. Καλώς ήρθες!

Έλα να πλοηγηθούμε μαζί

Φεβρουάριος 2017
Δευ Tρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Πολυμέσα

Cred­its| Επικοινωνία|Sitemap|

Copy­right © 2016. Ελπιδικό Φοιτητικό Σώμα. All Rights Reserved